تاریخ انتشار : جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱
کد خبر : 8095

بازدید مدیران شهرداری تهران از جایگاه‌های عرضه دام

بازدید مدیران شهرداری تهران از جایگاه‌های عرضه دام

مدیران شهرداری تهران از جایگاه‌های عرضه دام بازدید کردند

به گزارش اقتصادی برتر، به مناسبت عید قربان امروز (جمعه) بازدید از مرکز عرضه بهداشتی دام در منطقه ۱۹ توسط داوود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، حسین اخگرپور شهردار منطقه ۱۹، محمدصابر باغخانی پور مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و برخی از مدیران شهری برگزار شد.

داوود گودرزی در حاشیه بازدید از این مرکز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرداری تهران تلاش می‌کند در همه مناسبت‌ها در کنار مردم باشد و در همین راستا جایگاه‌های بهداشتی عرضه دام را ایجاد و شرایط را برای ضبح فراهم می‌کنیم. ۱۲ جایگاه موقت و ۳ جایگاه ثابت را برای شهروندان ایجاد کردیم که در آن‌ها حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار راس گوسفند آماده ذبح هستند.وی ادامه داد: گوسفندان از شهرستان‌های مختلف مانند اردبیل، گلستان، تبریز، لرستان، قزوین و دیگر استان‌ها با کمک اتحادیه عشایری تامین شدند.

ناظر شرعی و دامپزشک در مراکز آماده هستند و این مراکز با شرایط بهداشتی برپا شده‌اند.گودرزی با اشاره به قیمت دام عنوان کرد: قیمت دام برای امسال با کار کارشناسی، کیلویی ۳۴۰ هزار تومان است که هر مرکز ناظر دارد و همکاران ما در خدمات شهری نیز در مراکز حاضر هستند و هم در وزن کردن و هم در مرحله ذبح نظارت‌های کامل را انجام می‌دهند. بعد از پایان کار عرضه دام، کار نظافت به صورت کامل در مراکز موقت انجام می شود و در مراکز دائمی نیز امور بهداشتی انجام خواهد شد.

سعید سالاری در گفتگو با خبرنگار ما گفت: امسال ۱۵ جایگاه که شامل ۳ مرکز ثابت فروش دام زنده و ۱۲ جایگاه ویژه فروش دام زنده بهداشتی در مناطق مختلف شهر تهران راه اندازی شده است و در تمامی جایگاه‌ها دامپزشک و ناظر شرعی حضور دارد. وی همچنین گفت: تمامی مراکز و جایگاه‌های عرضه دام زنده بهداشتی از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ بعدازظهر در خدمت شهروندان هستند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.