ایران با وجود ورود به عرصه سرمایهگذاری،هنوز در مسیر صنعتی شدن حرکت نمیکند
به گزارش اقتصادی برتر؛مسعود نیلی، در این سخنرانی به چالشهای بزرگ توسعه صنعتی و حکمرانی اقتصادی پرداخت و اشاره کرد: در دو دهه ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰، تحولات جهانی در عرصه توسعه اقتصادی و جهانی شدن، اثرات قابل توجهی بر مسیر صنعتی شدن کشورهای مختلف داشت.
نیلی توضیح داد: در دهه ۲۰۰۰، تعداد کشورهایی که توانستند رشد اقتصادی پایدار و بالای ۵ درصد را تجربه کنند، به طور چشمگیری افزایش یافت. این نشاندهنده تحولات بزرگی است که در جهان رخ داده است.
به گفته وی، در ایران، مشکلات اساسی در مسیر توسعه صنعتی وجود دارد. نیلی به مسائل ابتدایی تولیدکنندگان ایرانی مانند تأمین مالی، دسترسی به مواد اولیه و چالشهای پیشبینی قیمتها اشاره میکند.
نیلی همچنین به دو سوال کلیدی پرداخته است: اول، اینکه چرا کشورهایی که زودتر از ایران در مسیر صنعتی شدن قرار گرفتهاند، هنوز نتوانستهاند به نتایج مطلوب دست یابند؟ و دوم، چرا ایران با وجود ورود به عرصه سرمایهگذاری، هنوز در مسیر صنعتی شدن حرکت نمیکند؟
وی همچنین تاکید دارد که درک صنعتی شدن به عنوان یک مرحله ضروری در توسعه اقتصادی اهمیت زیادی دارد. صنعتی شدن در اقتصادهای مختلف نه تنها موجب رشد بخش صنعت میشود، بلکه تأثیرات مثبتی بر سایر بخشها مانند کشاورزی و خدمات نیز خواهد داشت. این فرآیند باعث افزایش بهرهوری و ایجاد اشتغال در بخشهای مختلف میشود.
در نهایت، نیلی به اهمیت تبدیل شدن ایران به یک کشور صنعتی برای رفع چالشهای اشتغال و توسعه اقتصادی اشاره و بر ضرورت تغییرات ساختاری در این زمینه تأکید میکند.
برچسب ها :اقتصاد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0