ایکوپرس- معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو در این باره بیان کرد: ایران خودرو با هدف عرضه محصولات رقابتی با استانداردهای روز، طراحی و توسعه دو محصول جدید دنا جوانان و تارای سال را از مدتی پیش آغاز کرده بود که حال پس از دریافت تاییدیه های لازم و هماهنگی با زنجیره تامین، تولید انبوه این دو خودرو در گروه صنعتی ایران خودرو آغاز شده است.
محسن رضایی منش با بیان این که تارای سال نام تولیدی واریانت V۴ تارا بوده که خودروی پایه همان تارا اتوماتیک (واریانت V۲) است، گفت: با اعمال این تغییرات در محصول تارا و تولید تارای سال، این خودرو هم اکنون لوکس ترین و ایمن ترین سدان تولیدی در کشور بوده و به سادگی توان رقابت با سدان های وارداتی هم کلاس را در ایران دارد و در بازارهای صادراتی نیز شانس به مراتب بیش تری برای موفقیت را می توان برای تارای سال متصور بود.
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو در خصوص تغییرات تارای سال نسبت به تارا اتوماتیک گفت: این خودرو دارای در صندوق عقب برقی با قابلیت باز شدن با حرکت پا زیر سپر یعنی همان سنسور پا یا Kick Sensor، گرم کن صندلی های جلو، اضافه شدن قابلیت حرکت به سمت جلو و عقب برقی به صندلی راننده، دوربین دنده عقب با خطوط راهنمای داینامیک، چراغ برای آفتاب گیر راننده، چراغ داخل محفظه داشبورد و چراغ خوشامدگویی زیر درهای جلو بوده که به محض باز شدن درهای جلو با روشن کردن فضای روی زمین به نوعی به سرنشین و راننده خوشامدگویی می کند.
وی با بیان این که تارای سال دارای آیینه الکترومیک بوده و دستگیره سقفی تاشو هم برای سرنشین جلو سمت راست به این خودرو اضافه شده، افزود: کلید های شیشه بالابرها در تارای سال از کنسول میانی به رودری ها منتقل شده اند و به این ترتیب طرح کنسول میانی و رودری ها در این خودرو تغییر کرده است که حذف کلیدهای شیشه بالابر از کنسول میانی باعث شده تا ایران خودرو بتواند در این قسمت یک موبایل باکس برای تارای سال طراحی کند.
رضایی منش بیان کرد: ایران خودرو برای توسعه تارای سال به تغییرات سطحی بسنده نکرده و برای این که کابین فضایی متفاوت تر داشته باشد پارچه سقف و دیزاین کنسول سقفی و کلیدهای کنترلی سانروف را در تارای سال تغییر داده و جاعینکی را هم به این خودرو اضافه کرده است، همچنین با هدف راحتی بیش تر سرنشینان در ردیف عقب، پشتی صندلی ها تغییر کرده و یک زیرآرنجی با دوجالیوانی به صورت تاشو در پشتی صندلی ردیف دوم تعبیه شده است. در نهایت هم دو توییتر برای بهبود کیفیت سیستم صوتی در پشت قاب آیینه های جانبی به تارای سال اضافه شده است.
رضایی منش با بیان کرد: به منظور تفاوت استایل ظاهری تارای سال با تارا اتوماتیک و براساس خواست و نظرات مشتریان، گرافیک چراغ های عقب در تارا سال تغییر کرده که زیباتر و متفاوت از گذشته شده اند.
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو تصریح کرد: تارای سال با دارا بودن تجهیزات ایمنی و رفاهی مانند چهار کیسه ایمنی هوا، سیستم ترمز ضد قفل، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز و سیستم کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم ضد سرقت، سنسور دنده عقب، سیستم پایش فشار باد تایرها، کروز کنترل، سنسور نور و باران، سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، ایزوفیکس، فرمان برقی با کلیدهای کنترلی، شیشه بالابرهای برقی، آیینههای جانبی برقی، سیستم تهویه دستی با تنظیم دریچهها به صورت الکترونیکی، دوربین دنده عقب داینامیک، آیینه میانی الکتروکرومیک، نمایشگر مالتی مدیای هفت اینچی با ورودی USB، بلوتوث و قابلیت نمایش اطلاعات تلفن همراه، آیینههای جانبی تاشو برقی، سانروف برقی، صندلی راننده با قابلیت تنظیم به صورت برقی، صندلی سرنشین با قابلیت تنظیم در دو جهت به صورت برقی و دو جهت دستی، گرمکن صندلیهای جلو، چراغ خوشامدگویی و سنسور پا برای باز شدن صندوق عقب لوکس ترین سدان تولید داخل محسوب شده و کاملا مناسب مشتریان لوکس پسند است.
رضایی منش درخصوص محصول دناجوانان نیز اظهار کرد: این خودرو دناپلاس توربوشارژ با موتور EF۷P توربو (TCP) بوده که ضمن بهره گیری از موتور قدرتمندتر، از پلتفرم برق و الکترونیک بومی ایران خودرو نیز که توسط جتکو توسعه یافته برای اولین بار بهره گرفته است.
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو با بیان این که دنا جوانان نخستین محصول گروه صنعتی ایران خودرو بوده که پیشرانه جدید EF۷P توربو که مدتی پیش رونمایی شد روی آن نصب شده است، خاطر نشان کرد: موتور EF۷P توربو در حال حاضر قدرتمندترین موتور تولیدی در داخل کشور بوده و قادر به تولید ۱۶۱ اسب بخار قدرت و ۲۴۰ نیوتن متر گشتاور است.
رضایی منش در خصوص تغییرات صورت گرفته در دنا جوانان نسبت به دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک اظهار کرد: به جز تغییر پیشرانه و نصب پیشرانه قدرتمندتر که ۱۳ اسب بخار قدرت و ۲۵ نیوتن متر گشتاور بیش تری تولید می کند، موتور دنا جوانان مصرف پایین تری نسبت به EF۷ توربوشارژ داشته و آلایندگی آن نیز کم تر شده است، دنا جوانان همچنان از گیربکس شش سرعته اتوماتیک نسل جدید بهره می برد که با هدف بهبود انتقال قدرت و هماهنگی بهتر با موتور EF۷P توربو بهینه سازی شده است.
وی از جمله تغییرات دنا جوانان نسبت به گذشته را اضافه شدن سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، سنسور نور، سنسور باران، سیستم پایش فشار باد تایرها و نشانگر تعویض دنده GSI عنوان و اظهار کرد: برخی از این تغییرات با هدف عبور از استانداردهای ۸۵ گانه در محصول دنا جوانان اجرا شده اند.
رضایی منش تاکید کرد: دنا جوانان اکنون قدرتمندترین و سریع ترین سدان تولید داخل بوده که به لطف موتور قدرتمندتر خود شتاب گیری فوق العاده ای دارد، به همین جهت مناسب افراد جوان تر بوده و انتخاب نام جوانان برای این خودرو نیز با همین هدف صورت گرفته است.
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو در پایان اظهار کرد: توسعه تارای سال و دنا جوانان و آغاز تولید انبوه این دو محصول نشان دهنده رویکرد جدید ایران خودرو برای تولید محصولاتی با قابلیت صادرات و با تکنولوژی روز بوده و نشان دهنده توان مهندسی این شرکت در توسعه محصولاتی مدرن با قابلیت عبور از استانداردهای ۸۵گانه است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0