لازم به ذکر است که در سال مالی گذشته این شرکت از محل فروش سرمایهگذاریها، سود ۱۳.۶ هزار میلیارد ریالی کسب کرده بود.
نگاه بنیادین به این سهم و توجه سهامداران حرفهای و خبره به آن سبب شده تا سهامداران و سرمایهگذاران «ومعادن» را برای بازه زمانی بلندمدت در پرتفوی خود نگه دارند.
آمارها نشان میدهد که شرکت توسعه معادن و فلزات بازدهی جالب توجه ۳۲۹ درصدی را برای سهامدارانی که در سه سال اخیر با این سهم همراهان بودهاند به ارمغان آورده است.
بنابراین، با توجه به پروژههای عظیمیکه این هلدینگ از طریق شرکتهای تابعه خود در دست اجرا دارد، تکمیل آنها تاثیر بسزا و قابل ملاحظهای بر ارزش سهام آن میگذارد و از آن جایی که در بازه زمانی بلندمدت، «ومعادن» هیچ گاه هیچ سهامداری را متضرر نکرده است، به طور قطع میتوان از این سهم به عنوان یک سهم بنیادی با ریسک پایین سرمایهگذاری نام برد.
البته از این نکته نیز نباید گذشت که سهام شرکت توسعه معادن و فلزات برای سهامدارانی که نگاه کوتاه مدت دارند و به دنبال کسب بازدهی مناسب در بازه زمانی اندک وارد بازار سهام شدهاند نیز مناسب است چرا که معاملات مدت اخیر نشان میدهد که در دی ماه رشد قیمت سهم حدود ۱۹ درصد بوده است. از سوی دیگر، به دلیل نقدشوندگی بالای سهم، به اصطلاح سهم قفل نمیشود و شرایط برای خرید و فروش آن مهیا است.
در حال حاضر ارزش بازار این شرکت بیش از ۱۰۱۷ هزار میلیارد ریال است و نسبت P/B در محدوده ۱.۳ است و با P/E حدود ۷.۶، وضعیت مطلوبی دارد و با توجه به این که P/E صنعت مربوطه بالاتر از این رقم است، میتوان فضای رشد مناسبی را برای سهم متصور شد. در صورتی که ریسکهای ناگهانی به بازار سرمایه کشور تحویل نشود و اقتصاد و بازار از ثبات نسبی برخوردار باشد و روند معاملات بازار رو به بهبود حرکت کند، میتوان انتظار داشت هر سهم «ومعادن» در گام نخست به محدوده قیمتی ۶۲۵۰ ریال برسد.
منبع: گزارش خبر
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0