تاریخ انتشار : شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۹
کد خبر : 9333

دکتر امیر کرمزاده؛اصفهان صاحب ۵ هتل پنج‌ستاره می‌شود

دکتر امیر کرمزاده؛اصفهان صاحب ۵ هتل پنج‌ستاره می‌شود

دکتر امیر کرمزاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: پنج هتل پنج ستاره در اصفهان آماده افتتاح است و امروز یکی از آنها با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افتتاح می‌شود

به گزارش اقتصادی برتر، دکتر امیر کرم‌زاده، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، در آیین تجلیل از فعالان میراث‌فرهنگی در هتل عباسی اصفهان با بیان اینکه شاهد تحولات بنیادین و جدی در این حوزه بوده، اظهار داشت: وزیر میراث فرهنگی به همراه معاونان و مدیران کل، مسائل استان‌ها را شبانه‌روزی شخصاً پیگیری می‌کنند و ارتباط مستقیمی بین ما و ایشان برقرار است چراکه اعتقاد راسخ دارند اصفهان مهد فرهنگ، تاریخ، معماری و عرفان است.

وی افزود: استاندار اصفهان، میراث‌بانی واقعی، مهربان، فداکار و پای کار است برای سرمایه‌گذار و مردم عادی به یک اندازه وقت می‌گذارد.کرم‌زاده با اشاره به عملکرد استان در سال‌های اخیر تصریح کرد: استان اصفهان در جنگ تحمیلی سوم آسیب جدی دید اما بلافاصله جلسه کارگروه رفع موانع را برگزار کردیم. تسهیلات ارزان‌قیمت برای بیمه هنرمندان صنایع دستی، راهنمایان گردشگری و هتل‌ها پرداخت شد و مالیات هنرمندان با حمایت ویژه و تسهیلات ۴ درصدی همراه بود که این روش الگویی برای کل کشور شد.کرم‌زاده با بیان اینکه ۸ درصد اقتصاد استان به گردشگری وابسته است، خاطرنشان کرد: باید سالانه حداقل ۳ تا ۴ درصد رشد سهم گردشگری را داشته باشیم.

گردشگری توانایی دور زدن تحریم‌ها را دارد و ما در تمام شاخص‌های ارزشیابی وزارتخانه در حوزه اشتغال، تسهیلات‌دهی، مرمت بنا و جذب سرمایه‌گذار رشد چشمگیری داشته‌ایم.مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان از وجود ۳۰۰ همت پروژه باز در استان خبر داد و گفت: پنج هتل پنج ستاره آماده افتتاح است و امروز یکی از آنها با حضور وزیر افتتاح می‌شود. همچنین در بحران جنگ اخیر، ۲۱ هتل استان با ۸۰ درصد تخفیف در اختیار جنگ‌زدگان قرار گرفت و خیرین تأمین غذای آنها را بر عهده داشتند.

کرم‌زاده تنها خواسته جامعه میراثی را راه‌اندازی موزه ریسباف دانست و اظهار امیدواری کرد: با همکاری بخش خصوصی، اتاق بازرگانی و حمایت استاندار و نمایندگان مجلس، این موزه در دولت چهاردهم راه‌اندازی شود. همچنین طرح جامع گردشگری‌ها در شورای برنامه‌ریزی استان تصویب شده و الگوی آن در کشور قابل اجراست.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یادداشت

.

آخرین اخبار

قیمت طلا