تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
کد خبر : 7907

هشدار دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی به اخلال‌ گران بازار ارز و طلا

هشدار دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی به اخلال‌ گران بازار ارز و طلا

دبیر شورای عالی مبارزه با جرایم پولشویی با هشدار به اخلال‌گران و سوداگران بازار ارز و طلا از توقیف حساب‌های بیش از ۵۰۰ شخص حقیقی و حقوقی مظنون به پولشویی ارز و طلا خبر داد.

به گزارش اقتصادی برتر به نقل از روابط عمومی مرکز اطلاعات مالی، هادی خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی گفت: حساب‌های بانکی بیش از ۵۰۰ شخصی حقیقی و حقوقی مشکوک به انجام معاملات نامتعارف و مظنون به پولشویی در بازار ارز و طلا در راستای اختیارات قانونی مرکز اطلاعات مالی در ماده ۴۲ قانون بانک مرکزی و در همکاری با این بانک توقیف شد.

وی گفت: بررسی روابط و فعالیت‌های مالی این اشخاص و مرتبطان آنها با ظن به پولشویی در دستور کار مرکز اطلاعات مالی قرار گرفته و بعد از انجام مراحل تکمیلی، پرونده اشخاص متخلف به مرجع قضائی ارسال و اموال نامشروع و پول‌های بدون منشأ و کثیف، ضبط خواهد شد.

دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم با هشدار به اخلال گران اقتصادی تأکید کرد: در قانون مبارزه با پولشویی و بر اساس ماده ۲ این قانون، برخلاف سایر قوانین و مقررات مبارزه با فساد و جرایم منشأ پولشویی، اصل بر برائت نیست و اموال و دارایی نامشروع اشخاص مظنون به پولشویی توقیف و اگر شخص مظنون نتواند منشأ درآمدها و پول‌های مشکوک خود را مشخص کند برابر قانون، تمامی این اموال ضبط خواهد شد.

این مقام مسئول، فلسفه قانون مبارزه با پولشویی را شناسایی و ضبط پول‌های کثیف عنوان و اعلام کرد: تمرکز شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم، شناسایی و توقیف اموال و دارایی‌های بدون منشأ مشخص و به‌تبع آن خشکاندن بنیان‌های مالی مفسدان و اخلال گران اقتصادی است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.